Puch en Tomos Club Vlaanderen
Agenda


Verleden
Voor beeldverslagen over onze voorbije ritten en beurzen, zie de rubriek verslagen.

Februari 2007 staat nu al geboekstaafd als een mijlpaal in de PTCV-geschiedenis, met onze eerste deelname aan een oldtimerbeurs. Meer bepaald waren we aanwezig op de jaarlijkse topper te Wieze, in de Oktoberhallen aldaar. Onze stand mocht er best wezen, al zeggen we het zelf ;-). Voor meer info over het opzet van deze beurs, zie: motoretrowieze.be
Wij danken de organisator van dit evenement langs deze weg trouwens nogmaals voor zijn genereus aanbod, en menen te mogen zeggen dat we zijn beurs mede hebben ´opgeluisterd´.

Toekomst
Voor een uitgebreide agenda met Belgische en ook Nederlandse evenementen kan je kijken op de agenda van de grensrijders
Vr 25 Mei  t/m Ma 28 Mei , Frehan: PTCV Weekend   We weer naar de ardennen met een delegatie van de PTCV.. Wil je er bij zijn? Geef dan aub snel je belangstelling door op peter@ptcv.be. Het aantal plaatsen is beperkt. We zullen dit keer een huisje hebben tegen de franse grens bij Bouillon, dus grote kans dat we nog even in Frankrijk verdwalen ook. Mogelijk is ook de donderdag er voor nog beschikbaar maar dat weten we pas een week vooraf. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus graag snel inschrijven hier voor.
Info : peter@ptcv.be

Hier kan je een nieuw evenement ingeven..


Copyright © PTCV 2004 - 2018
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539